Welcome to the Community!

Alpha NEX Cameras

Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Moderator
Posts: 446
Registered: ‎10-21-2014
Message 11 of 14 (435 Views)

Re: I second that !

[ Edited ]

Hi Oriomenoni,

 

Welcome and thank you for considering SONY Community!


Sony takes into consideration all feedback to improve the performance and quality of our products and services. We're always looking to make Sony better. 

 

You can also post your ideas and suggestions here: http://community.sony.com/t5/Join-the-Inspiration/idb-p/ideas.

 

For further assistance with your concern, we recommend visiting our Sony Global Web site for information on contacting the Sony Support Center in your region at http://www.sony.net/SonyInfo/Support/.

 


Regards,
-Anthony

Rookie
Posts: 2
Registered: 2 weeks ago
Message 12 of 14 (182 Views)

Re: I second that !

Hi, has this issue been resolved yet through firmware 3.30 or no ?

 

and I would appreciate any feedback from any FE 24-70 F4 users as whT they do to beat this? thinking of trading in my 2470 but really confused how to replace it...third party lenses perhaps ? thank you for your comments.

Enthusiast
Posts: 3
Registered: ‎07-09-2016
Message 13 of 14 (177 Views)

Re: I second that !

No, this still hasn't been looked at.  Firmware 3.30 came out last August with not a hint of making Sony's Top lenses usable in a studio studio situation with modeling lights.   Still have to stick to adapters and other manufacturers lenses in the studio when shooting above f5.6 (which is most of the time)  ... or go with a different camera.  Very disappointing.

Rookie
Posts: 2
Registered: 2 weeks ago
Message 14 of 14 (172 Views)

Re: I second that !

Indeed disappointingSmiley Sad((

 

thanks for the feedback

Get Social

Share your ideas Watch YouTube Support Videos follow us on Twitter Visit us on Facebook