Language: English / Spanish
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

welcome to Sony's community site

Get involved! Whether you are here to ask or give help - we are happy you stopped by and look forward to seeing you in the future! Please watch our Welcome Video to get started.

Blu-Ray - General

Reply
Newbie
user-mitzi
Posts: 1
Registered: ‎11-12-2012
Accepted Solution

pandora and sony's lame internet.sony

How do you register your device useing internet.sony.tv/pandora. This link is junk, wont show up when you search it or type it in headder. HELP
Please use plain text.
Newbie
USER-943457
Posts: 1
Registered: ‎11-12-2012

Re: pandora and sony's lame internet.sony

I had the same problem last night.After you regester your product you need to go to my essentals login there and you will find what your looking for.Sorry I can't give you more help at this time .I was tired and had a upset wife complaining all through the setup.I will try to back step and see if I can give you better info.
Please use plain text.
Newbie
USER-922606
Posts: 1
Registered: ‎11-12-2012

Re: pandora and sony's lame internet.sony

Got sent to the same broken site trying to add pandora. At least it worked a few months ago for netflix :(
Please use plain text.
Newbie
USER-941093
Posts: 1
Registered: ‎11-12-2012

Re: pandora and sony's lame internet.sony

My setup for Pandora worked the 1st try. I went to internet.sony.tv and logged in to Essentials. From the login, I selected the tab 'Personalized Services', and then selected the Pandora 'link to service' option. On the BDP, I went to setup Audio, and selected Pandora, and there got the code I had to type in at internet.sony.tv. Maybe I was just lucky, but its been streaming Pandora for a day now and haven't heard an Ad yet!
Please use plain text.
Newbie
USER-933570
Posts: 1
Registered: ‎11-12-2012

Re: pandora and sony's lame internet.sony

ok so i found the broken link as well and followed the instructions to go to Essentials and login there, thats where I'm stuck because in order to login you must give a registration code from my Sony Player but when i go to the page on the player that I was instructed to, all it says is "Device already registered" no code. Now what?
Please use plain text.
Newbie
USER-974313
Posts: 1
Registered: ‎11-12-2012

Re: pandora and sony's lame internet.sony

Call Sony support and ask to be escalated to Level 2 support for a registration code reset. You will need the MAC address found under System Settings for the player. The tech stayed on the line to confirm it reset, took him less than five minutes - there are similar posts on Amazon for this issue.
Please use plain text.