Skip to the end of navigation

Welcome to the Community!

Walkman Players

Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Rookie
Posts: 1
Registered: ‎04-30-2017
Message 1 of 3 (156 Views)

NWZ-WS613 having a problem with mode playing

Hi

i need help with NWZ-WS613

the problem is playing is supposed to have 3 modes (Folder, playlist, Album) i only have 2 modes (folder and album)

i made playlists using mediago and windows media player and synced them but i cant play them on the headset

plz can u help me?

thx

Moderator
Posts: 3,789
Registered: ‎10-20-2014
Message 2 of 3 (140 Views)

Re: NWZ-WS613 having a problem with mode playing

Hi Ahmed_zakaria,

 

Welcome and thank you for considering SONY Community!

 

Please try RESETTING the Walkman.

See steps in the image below.

NWZWS613reset1.jpg

For further assistance regarding your concern, please contact the Sony offices/Sony representative offices nearest to your place of residence in Asia Pacific region http://www.sony-asia.com/countryselector.html?hpid=countryselector:AsiaPacific.3

 

Due to proximity, they are in a better position to respond to your questions or concerns.

 

 

Thanks,
>Joffrey

 

 

 

If my post answers your question, please mark it as "Accept as Solution"

 

Highlighted
Moderator
Posts: 172
Registered: ‎04-07-2014
Message 3 of 3 (89 Views)

Re: NWZ-WS613 having a problem with mode playing

Hi ahmed_zakaria

 

Alternatively, you can refer to the below helpguide on how to:

 

Skip to the previous/next folder/playlist/album

 

Change to the playback order to Folder Play/ Playlist Play/ Album Play

 

Thanks!

 

Get Social

Share your ideas Watch YouTube Support Videos follow us on Twitter Visit us on Facebook