Skip to the end of navigation

Welcome to the Community!

Walkman Players

Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Specialist
Posts: 89
Registered: ‎05-28-2015
Message 1 of 9 (2,018 Views)

'New Song Pop-Up' for NW-A30

I need the 'New Song Pop-Up' for the A30 Walkman, please, when I'm listening I don't want to press the buttons to see what song is playing, I want an option that would allow the screen to turn on when a new song starts, this option was available 10 years ago for the A806, please put it for the A30, please Sony, you say you care about what customers want, please watch  my video bellow:

 

https://www.youtube.com/watch?v=6O0ZM1czmt8

Moderator
Posts: 4,666
Registered: ‎03-12-2015
Message 2 of 9 (2,004 Views)

Re: 'New Song Pop-Up' for NW-A30

Hi, Pinkbecca12

 

Thank you for visiting Sony Community! 

 

For further assistance regarding your concern, please contact the Sony offices/Sony representative offices nearest to your place of residence in Asia Pacific region http://www.sony-asia.com/countryselector.html?hpid=countryselector:AsiaPacific. Due to proximity, they are in a better position to respond to your questions or concerns.

 

Regards,

 

Vincent 

 

 

If my post answers your question, please mark it as "Accept as Solution"

Specialist
Posts: 89
Registered: ‎05-28-2015
Message 3 of 9 (1,858 Views)

Re: 'New Song Pop-Up' for NW-A30

this player is available in the US so I'm in the correct forum, please give us the 'New Song Pop-Up', I need this so that when I'm exercising I don't need to open the screen to see the next song title, I want the screen to open for each track please.

Highlighted
Specialist
Posts: 89
Registered: ‎05-28-2015
Message 4 of 9 (1,793 Views)

Re: 'New Song Pop-Up' for NW-A30

the A40 series will be annouced in September, please either give us a firmware for our current Walkman for the option I've been requesting since 2015 or for the next Walkman models.

 

"New Song Pop-up"

"New Song Pop-up"

"New Song Pop-up"

"New Song Pop-up"

"New Song Pop-up"

"New Song Pop-up"

"New Song Pop-up"

"New Song Pop-up"

Specialist
Posts: 89
Registered: ‎05-28-2015
Message 5 of 9 (999 Views)

Re: 'New Song Pop-Up' for NW-A30

I need this option please.

Specialist
Posts: 89
Registered: ‎05-28-2015
Message 6 of 9 (786 Views)

Re: 'New Song Pop-Up' for NW-A30

whoever is doing the firmware updates, please give us this option, I just want the screen to switch on when the next track plays, when I'm exercising I don't want to switch on the screen for every songs, it distracts my jogging, please Sony give me this option, or tell me which person to write to, to request this feature?

Specialist
Posts: 89
Registered: ‎05-28-2015
Message 7 of 9 (724 Views)

Re: 'New Song Pop-Up' for NW-A30

where can I request an option to be added in upcoming firmwares for the Walkman???, for God's sake Sony, I've been begging for the past 3 years for this simple option, NEW SONG POP-UP, that's all I'm asking for!!!, I just want the screen to turn on by itself when next song plays, just like on the A806 10 YEARS AGO!!! and you can't put it back for new Walkman models???

Specialist
Posts: 89
Registered: ‎05-28-2015
Message 8 of 9 (649 Views)

Re: 'New Song Pop-Up' for NW-A30

who/which person/team can I contact directly to request an option to be added with upcoming firmware updates for the Walkman???????????????, is there anybody from Sony that works on the firmwares and is reading this forum??, please anybody from Sony direct me to the person responsible for the firmware and I'll request from him/her to add this simple option that I've been begging for years.

Specialist
Posts: 89
Registered: ‎05-28-2015
Message 9 of 9 (579 Views)

Re: 'New Song Pop-Up' for NW-A30

I've been requesting this option since 2015, why won't you add it to a future firmware?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????, I JUST WANT THE SCREEN TO POPUP WHEN NEXT SONG COMES ON!!!!!!!!!!!!!, I can't always use my player whilst exercising, why don't you just shut me up and give us this option?, please someone from Sony's firmware team, please do this.

Get Social

Share your ideas Watch YouTube Support Videos follow us on Twitter Visit us on Facebook