Skip to the end of navigation

Welcome to the Community!

XDCAM - Content Browser

Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Posts: 1
Registered: ‎05-31-2017
Message 1 of 1 (1,476 Views)

Content Browser 2 Won't Run

Content Browser 2.4.1 will install just fine, but when opened I get and error message "Content Browser cannot be opened becuase of a problem." I have tried older versions of the software and can only get version 1.1 to run but that version wont allow me to import any clips from a professional disc.


Here is the crash report:


Process: Content Browser [1437]
Path: /Applications/Content Browser
Version: 2.4.1 (
Code Type: X86-64 (Native)
Parent Process: ??? [1]
Responsible: Content Browser [1437]
User ID: 503

Date/Time: 2017-05-31 11:53:31.315 -0500
OS Version: Mac OS X 10.12.5 (16F73)
Report Version: 12
Anonymous UUID: 0CA6C52D-46D8-4337-DA24-A7EB717A8582

Time Awake Since Boot: 3100 seconds

System Integrity Protection: enabled

Crashed Thread: 0

Exception Type: EXC_CRASH (SIGABRT)
Exception Codes: 0x0000000000000000, 0x0000000000000000

Termination Reason: DYLD, [0x4] Symbol missing

Application Specific Information:
dyld: launch, loading dependent libraries

Dyld Error Message:
Symbol not found: __ZNSt3__118shared_timed_mutex13unlock_sharedEv
Referenced from: /System/Library/Frameworks/CoreDisplay.framework/Versions/A/CoreDisplay
Expected in: /Applications/Content
in /System/Library/Frameworks/CoreDisplay.framework/Versions/A/CoreDisplay

Binary Images:
0x100000000 - 0x10094eff7 (2.4.1 - <8A0414A8-2F69-344D-B080-04BA7A1E6298> /Applications/Content Browser
0x100f52000 - 0x1027a3fff (3.0.0 - <0754B601-32B0-3D0E-B29B-198A11418EA1> /Applications/Content


The list go on and on, but I can only post 20,000 characters.

Get Social

Share your ideas Watch YouTube Support Videos follow us on Twitter Visit us on Facebook